06-10509121 anneke@zeeuwslicht.eu

Recensies  Huwelijk

Op 15 oktober 2021 vond ons huwelijk plaats in het prachtige stadhuis van Middelburg.

Twaalf jaar geleden ontmoeten Hanneke en ik elkaar in Brugge tijdens een Bachweekend waar we allebeide Bachcantates  instudeerden.

Het toeval wilde dat Anneke daar ook regelmatig aan deelnam.
Wie kon beter onze ceremonie leiden als Anneke, die al veel van ons beiden wist.

Bij de voorbereiding van het gesprek hebben we veel gehad aan de vragenlijst, met behulp waarvan we onze wensen, gedachten en te kiezen muziek konden formuleren.
Leuk was ook het verrassingselement, waardoor we tevoren niet wisten wat we over en tegen elkaar zouden gaan zeggen tijdens de plechtigheid.

Tijdens de ceremonie heeft Anneke ook veel aandacht besteed aan de getuigen, “oma” en de kleinkinderen die de ringen mochten aangeven.

Er waren ontroerende emotionele momenten in je toespraak, waarin je ook jezelf liet zien.

We kijken met tevredenheid terug op haar begeleiding van onze plechtigheid.

Hanneke en Otto

 

Afgelopen weekend op 8 september 2018 hebben wij in een prachtige ceremonie met Anneke elkaar het ja-woord gegeven. Echt (voor de wet) getrouwd waren we een dag daarvoor al, maar het was voor ons erg belangrijk om een persoonlijke ceremonie te hebben waar alle vrienden en familie aanwezig konden zijn.

Samen met Anneke hebben we in een reeks van voorgesprekken gekeken wat goed bij ons zou passen. Na het invullen van een uitgebreide vragenlijst heeft ze een prachtige “verrassingsceremonie” geschreven. We vonden het allebei heel leuk om van te voren niet te weten wat er zou gaan komen!

Het verhaal was super en kwam erg goed aan, zowel bij ons als bij onze gasten. Het was erg persoonlijk met veel herkenbare quotes. Ook onze getuigen hadden een mooie rol in het geheel gekregen. Lieve Anneke, hartelijk bedankt voor jouw aandeel in deze prachtige dag, als we nog een keer trouwen, weten we wie we vragen.”

Viele Grüße aus Berlin, Silka und Lars