06-10509121 anneke@zeeuwslicht.eu

Door te klikken op het plusteken rechts op de balken opent u een onderwerp. Een andere balk sluit dan automatisch.

 

Recensie Nel Elenbaas

De manier waarop Anneke het afscheid van mijn man en onze vader heeft voorbereid en geleid was geweldig.
Om het leven van iemand die je niet persoonlijk hebt gekend zo treffend te verwoorden moet je goed kunnen luisteren en over empathisch vermogen beschikken. Dat was bij Anneke zeker het geval en daardoor werd recht gedaan aan de persoon die Adri was.
We hadden vooraf het volste vertrouwen in het verloop van het afscheid, ook omdat Anneke na ons gesprek nog even belde om te checken of alles goed bij haar overgekomen was.
Het nagesprek was ook heel plezierig om zo een en ander af te ronden.
Kortom : niets dan lof!!
Nel Elenbaas en kinderen

Recensie Renske, Marjolein en Sjoerd

Hoi Anneke, we willen je nogmaals hartelijk danken voor je
betrokkenheid & organisatietalent.
We zijn je dankbaar dat het afscheid zo goed en mooi verlopen is!
Het gaf ons rust en vertrouwen.
En wat heb je onze gevoelige woorden goed overgebracht.
Er waren dan ook talloze zeer positieve reacties op je professionaliteit
en die willen we je graag meegeven.
Het was heel fijn je erbij te hebben én onmisbaar.

Recensie Ingmar van Leerzem

Anneke heeft op voortreffelijke wijze de dienst geleid bij de uitvaart van mijn opa.
Deze moest voor een belangrijk deel in het teken staan van zijn christelijke levensovertuiging.
Er moest daarnaast ook voldoende ruimte zijn voor de familie om op eigen wijze zijn leven te eren.
Anneke speelde hier uitstekend op in. Ze sloeg mooie bruggen en zorgde daarmee voor samenhang tussen de verschillende onderdelen.
Dit deed ze aan de hand van gesprekken met de nabestaanden en opa’s notities over zijn kijk op het leven en het geloof.
Aanwezigen lieten achteraf weten dat ze het een prachtig eerbetoon vonden, dat helemaal aansloot bij hoe zij opa hebben gekend.

Recensie fam Vooijs

Toen mijn moeder op 6 augustus 2022 op 93 jarige leeftijd overleed liepen we tegen het probleem aan wie haar uitvaart moest gaan leiden. Mijn moeder was een gelovig mens en wij, de kinderen, zijn niet religieus.
We wilden onze moeder volledig recht doen en daarnaast voldoende ruimte geven aan het gezin om op hun wijze haar leven te eren.

Wij hebben toen Anneke leren kennen en zij heeft op voortreffelijke wijze de dankdienst geleid van onze moeder. Anneke was onmisbaar in het onvergetelijke afscheid wat we hierdoor konden organiseren. We zijn haar zeer dankbaar voor de begeleidende rol en onmisbare steun in deze verdrietige tijd.

Aanwezigen en degene die via de livestream hadden meegekeken lieten weten dat het een prachtige dankdienst was geweest!

Vele weken later hadden we nog een afsluitend gesprek en kregen we een boekje met alle teksten. Ook dit is heel fijn en waardevol voor ons. Kortom Anneke is een bijzondere vrouw die haar vak verstaat, ze is betrokken, empathisch, gestructureerd, rustig, professioneel en zeer sympathiek. We bevelen haar van harte bij u aan!

Recensie Lilian Teunissen

Anneke heeft de herdenkingsdienst van mijn vader geleid. Mijn moeder en ik hadden een aantal maanden geleden al een kennismakingsgesprek met haar gehad. Na het overlijden hadden we direct contact met haar. Anneke is een ontzettend fijne vrouw, door haar manier van vragen stellen komt zij snel tot de kern. Ze voelt heel goed aan wat je wensen zijn. Ook heeft zij een groot inlevingsvermogen. De samenwerking met de begrafenisondernemer verliep ook heel prettig. Samen hebben zij ons echt ontzorgd. Anneke is scherp en punctueel. Door omstandigheden moest het begraven en de dienst op verschillende dagen plaats vinden. Ook daar heeft Anneke zich flexibel opgesteld en komt zij met initiatieven. Zo stelde ze voor om foto’s te maken bij het begraven en zijn deze weer gebruikt om de verbinding te maken tijdens de herdenkingsdienst.Dit bleek ontzettend waardevol voor ons. De dienst was een bijzonder mooi eerbetoon aan het leven van mijn vader. Anneke raakt de juiste snaar en is zeer goed in het verbinden van alle onderdelen in de dienst. Een aantal weken later hadden we nog een afsluitend gesprek en kregen we een boekje met alle teksten. Ook dit is heel fijn en waardevol voor ons. Kortom, een bijzondere vrouw die haar vak verstaat.
Lilian Teunissen

Recensie kinderen van Dirkje Buijs Dijstra

Anneke, Dankjewel voor de bijzonder mooie dankdienst voor onze lieve moeder. Je kwam bij ons thuis en hoorde onze herinneringen en luisterde naar de verhalen die we vertelden over haar. En juist de kleine details die jij oppikte en meenam in haar afscheidsdienst maken jou zo speciaal.Nogmaals , hartelijk dank daarvoor.

Recensie van een dochter

Als eerste wil ik je laten weten dat ik zo dankbaar ben voor hoe je samen met Henk-Jan (uitvaartondernemer) het afscheid van mijn moeder hebt verzorgd. Zo bescheiden maar tegelijk zo waardig, zo intens mooi, zo goed invoelend en samengevoegd tot één geheel, het was zo’n liefdevol afscheid wat we met ons mee mogen nemen 🙏🙆‍♀️🙏
Spreek ook namens mijn man en kinderen.