06-10509121 anneke@zeeuwslicht.eu

Huwelijk

Twee harten hebben elkaar gevonden. Je bent heel gelukkig met de liefde van je leven. Inmiddels weet je dat je samen oud wilt worden in een relatie die zich mag blijven ontwikkelen.
Jullie hebben besloten om te gaan trouwen en willen dat graag in de kring van jullie naasten vieren. Trouwen voor de wet hoort erbij, maar dat alleen voelt niet compleet. Samen kunnen we nadenken over een ceremonie die bij jullie past en de essentie van jullie relatie en liefde raakt

 

We gaan met elkaar in gesprek over wat jullie voor elkaar betekenen. Welke vorm en inhoud van de viering jullie willen. We bespreken jullie wensen en behoeften om op jullie trouwdag een feestelijke huwelijksceremonie te laten plaatsvinden.
Indien gewenst kan ik voorgaan tijdens de huwelijksceremonie. Daarbij is er zeker oog en aandacht voor mogelijke kinderen en welke rol zij kunnen krijgen in het geheel.

Onder: Uit huwelijkscantate “Weichet nur, betrübte Schatten” van J S Bach hieronder een fragment van
“Sich üben im Liebe”
of, zoals een bekende sopraan onlangs zei “Er moet stevig op geoefend worden…”

(Met permissie van Marcel Ponseele)

Tekst: “Sich üben im Lieben,
In Scherzen sich herzen
Ist besser als Florens vergängliche Lust.
    Hier quellen die Wellen,
    Hier lachen und wachen
    Die siegenden Palmen auf Lippen und Brust.”

Sich üben im Liebe

door J S Bach | "Weichet nur betrübte Schatten" huwelijkscantate BWV 202

Wat anderen vinden

“Afgelopen weekend op 8 september 2018 hebben wij in een prachtige ceremonie met Anneke elkaar het ja-woord gegeven. Echt (voor de wet) getrouwd waren we een dag daarvoor al, maar het was voor ons erg belangrijk om een persoonlijke ceremonie te hebben waar alle vrienden en familie aanwezig konden zijn. Samen met Anneke hebben we in een reeks van voorgesprekken gekeken wat goed bij ons zou passen. Na het invullen van een uitgebreide vragenlijst heeft ze een prachtige “verrassingsceremonie” geschreven. We vonden het allebei heel leuk om van te voren niet te weten wat er zou gaan komen! Het verhaal was super en kwam erg goed aan, zowel bij ons als bij onze gasten. Het was erg persoonlijk met veel herkenbare quotes. Ook onze getuigen hadden een mooie rol in het geheel gekregen. Lieve Anneke, hartelijk bedankt voor jouw aandeel in deze prachtige dag, als we nog een keer trouwen, weten we wie we vragen.”

Viele Grüße aus Berlin, Silka und Lars