06-10509121 anneke@zeeuwslicht.eu

                                                                  HUWELIJK SLUITEN?

Twee harten hebben elkaar gevonden. Je bent heel gelukkig met de liefde van je leven. Inmiddels weet je dat je samen oud wilt worden in een relatie die zich mag blijven ontwikkelen. Jullie hebben besloten om te gaan trouwen en willen de liefde vieren.
Waar kun je voor kiezen?

Voor de wet trouwen

Als zelfstandig trouwambtenaar kan ik de wettelijke ceremonie leiden in een gemeente naar keuze. Deze ceremonie heeft een officieel karakter, ondanks dat maak ik er een persoonlijk geheel van. Deze wettelijke ceremonie moet plaatsvinden op een officiële trouwlocatie.

Ceremonieel trouwen

• Trouwen voor de wet hoort erbij, jullie willen daar echter niet veel geld en tijd in steken en kiezen ervoor om voor de wet te trouwen op de gratis maandagochtend (soms dinsdagochtend, is per gemeente verschillend).
• Of alleen de wettelijke ceremonie voelt voor jullie niet compleet?
Dan kunnen jullie kiezen voor een ceremoniële plechtigheid.
Samen kunnen we nadenken over een ceremonie die bij jullie past en de essentie van jullie relatie en liefde raakt. En we bespreken welke vorm en inhoud jullie willen en bij jullie past. Graag ga ik voor tijdens deze feestelijke plechtigheid, die op de locatie van jullie keuze kan plaatsvinden. Hierbij kunnen jullie getuigen en anderen ook een plaats krijgen.

 Werkwijze

Welke ceremonie jullie ook kiezen, het is voor mij belangrijk dat ik jullie leer kennen. Voor dat het zover is, hebben wij een kennismakingsgesprek.

Kiezen jullie voor mij, dan maken we een vervolgafspraak. We bespreken jullie wensen en behoeften om op jullie trouwdag een persoonlijke wettelijke en / of ceremoniële plechtigheid te laten plaatsvinden. We gaan uitgebreid met elkaar in gesprek over wat jullie voor elkaar betekenen.

Ik ben geen entertainer, wel kun je van mij een warme en persoonlijke toespraak verwachten, met een vleugje humor en met ruimte voor emotie.
Daarbij is er zeker oog en aandacht voor mogelijke (klein)kinderen en welke rol zij kunnen krijgen in het geheel.

Het vieren van de liefde is voor mij het allerbelangrijkste,
ongeacht jullie geaardheid of religie.